Hjälper Björnbär verkligen?


Evgenia Polevich, 44 år, Vinnitsa

Med hjälp av björnbär botade jag kronisk blåsan. Parallellt använde hon speciella kvinnliga kosttillskott. Jag hörde mycket om bärbärblad, jag läste olika recensioner på internet, jag bestämde mig för att prova det och blev inte besviken. Under sex månader återvände blåsans tillstånd till normalt, inte längre plåga smärtan. Idag fortsätter jag att dricka det för förebyggande.

Valeria Mamontova, 27 år gammal, Novosibirsk

Efter att ha fött mig hade jag stora problem med överflödig mjölk. Jag fodrade samtidigt barnet till barnsjukhuset och jag var fortfarande tvungen att uttrycka mycket. Jag var rädd att bröstet skulle falla. Jag började dricka björnbär och bokstavligen en vecka minskade mängden mjölk. Det är bra i bearberry att med den här processen kan regleras: det blev mycket - det drack, det minskade - det slutade dricka. Nu matar jag dem inte ett år nu, och bröstet har blivit som en tjugoårig.

Alexander Matushkin, 36 år gammal, Moskva

Diagnos: kronisk pyelonefrit utan exacerbationer på grund av en stor ackumulering av njurstenar. Hörde att Björnbär hjälper mycket. Recensioner av kollegor gjorde sitt jobb och jag började dricka tinktur tillsammans med mediciner. Diet: mycket frukt och grönsaker, ofta drickande, utan salt och stekt. På fyra månader passerade inflammationen helt och de flesta stenarna kom ut. Jag vägrade medicin, men jag fortsätter att dricka björnbär och följ en diet. I mer än ett år finns inga problem.

Ekaterina Seys, Kaliningrad

Min dotter (8 år gammal) utvecklade blepharit efter att ha blivit gulsot, hennes ögon ständigt ont och hennes ögonfransar torkade ut. Vi var rädda för att använda stark medicin eftersom barnet var svagt efter sjukdomen. Vi är mycket intresserade av björnar, gräs. Recensioner på internet sa att det hjälper till med ögoninflammation. Vi avkodade och droppade i tre veckor. Min dotter återhämtade sig och efter det blev ögonen aldrig inflammerade.

Alisa Kruzhevnaya, 31, Vladivostok

Hon använde bärbär för att behandla en inflammerad urinblåsa, som hon kyldes på en campingresa. Inga andra droger används. Gräset hjälpte, en månad passerade smärtan och inflammationen, urinering normaliserades.

Alexander Petrov, 51, Donetsk

Bearberry började användas vid behandling av prostatit under 2009. Efter urladdning från sjukhuset var urinproblem och bäckensmärta kvar. Tillsammans med medicinerna drack jag björnbärtinktur. Hos henne blev återhämtningen väsentligt accelererad, dessutom urinering nästan genast återvände till normala. Nu fortsätter jag att dricka den som profylaktisk agent och har aldrig upplevt några problem under de senaste 5 åren.

Svetlana Borovkova, 51 år gammal, Volgograd

För ett år sedan hade jag blåsor. Läkare sa att det var någon form av infektion. Jag har aldrig älskat mediciner, jag föredrog att använda naturliga preparat och örter. Jag läste mycket recensioner om björnbär och började dricka hennes tinktur. På bara tre veckor var cystitisen helt borta, det fanns inga komplikationer och problem. Läkarna sa att jag på något sätt var botad för snabbt. Idag har jag alltid en väska med torrbärbär på min plats, bara i fallet.

Hur man använder gräsöron

Björn öron - ett gräs som i folket bär namnet "bearberry". Det är en buske med frukter som ser ut som lingonberries. Bearberry används framgångsrikt i sjukdomar i det genitourinära systemet och i mag-tarmkanalen.

23 februari 2017

Applicering av gräs björnar öron

Växtens löv innehåller en stor mängd ursulinsyra, som har antiinflammatoriska effekter, eteriska oljor, vitamin C, tanniner.

Gräs används för sådana sjukdomar:

  • cystit;
  • pyelonefrit;
  • Prostatit hos män;
  • gastrit;
  • Eksem.

Bär örat gräs stimulerar njurfunktionen och underlättar smärtsam urinering, vilket är anledningen till att det är så användbart för njursjukdomar och infektioner i urinvägarna. En avkok av bären har en positiv effekt på magehinnorna i magen och omsluter dem. Denna egenskap är oumbärlig för gastrit och magsår.

Bearberry klarar av eksem med dess antiseptiska egenskaper. Också i gräset finns många antioxidanter - substanser som undertrycker utvecklingen av maligna celler. Recensioner av gräs björnar säger att det är ett bra sätt att stärka immunförsvaret, den allmänna läkning av kroppen och avlägsna gifter och toxiner från den.

Så här använder du bearberry:

  • Ta bort symtomen på cystitis kommer att hjälpa avkok, beredd från en matsked torkade löv, fyllda med ett glas kokande vatten. Vätska insisterar 30 minuter och tar 100 ml en halvtimme efter varje måltid.
  • För att stimulera njurarbetet, hälls 3 matskedar av öronår och lingonbär med en liter kokande vatten och får stå kvar för en natt. Drick buljongen till 50 ml 5-6 gånger om dagen.
  • I gastrit hälls en matsked björnbärbär med varm mjölk och infunderas i 15-20 minuter. Verktyget tar 2 matskedar varje gång innan måltiderna.
  • För att bli av med eksem används örten externt. Förbered en stark avkok i andelen 2 msk per 200 ml kokande vatten, kyla och torka den drabbade huden.
  • Allmänt stärkande dryck som främjar avlägsnandet av toxiner, framställs enligt följande: 2 teskedar av torkade blad häller 200 ml varmt vatten, varefter behållaren hålls kvar i en kvart i en vattenbad. När buljongen kyler ner, kommer en fällning att förbli på botten. Det är nödvändigt att bli av med den, och lösa upp den återstående vätskan med ett glas kokt vatten. Drick kyld 3-4 gånger om dagen, 100 ml efter måltid.

Björnörrarna bör inte förbrukas av gravida kvinnor, omvårdnad och lider av förstoppning.

Med korrekt förberedelse och överensstämmelse med doserna av gräset kommer det bara att gynna.

FEEDBACK | Björn öron och cowberries Siberian Health

Toppprodukter från företaget "Siberian Health (video)

FEEDBACK | Björn öron och cowberries Siberian Health

I botten av granskningen finns en länk till produkten.

Recension: Kosttillskott Siberian hälsa "Björn öron och tranbär" - Det bästa verktyget för kvinnors hälsa
Fördelar: Tillgängliga, effektiva, naturliga ingredienser
Nackdelar: Ej till försäljning i butiker

Jag skrev redan recensioner om många av fonderna från företaget "Siberian Health". Jag kommer inte att passera och detta mycket effektiva växtkomplex "Bear Ears"
Min fru hade njurar planterade i sin barndom, och eftersom hon bara hade blivit förkyld hade olika slags problem uppstått, till exempel blåsor, till exempel. Det här är inte så trevligt, jag tror att många av er känner till det.
Hon försökte många olika sätt, i grund och botten, som läkare ordinerat för henne. Men det hjälpte antingen tillfälligt eller det fanns ingen effekt alls. Så hon reveled allt, hon hittade rätt verktyg för henne. Mer exakt gav hans mamma som vanligt honom till henne.
Detta komplex är utformat för en månad. Det är nödvändigt att ta en kapsel per dag, under en måltid. Så gjorde vi det. Trots effekten kände min fru mycket tidigare.
Detta verktyg tillåter inte stagnation av urin och har antiinflammatorisk effekt. Allt detta säkerställs av det höga innehållet av naturliga diuretika och antiinflammatoriska ämnen. Till exempel lingonberry extrakt och pepparrot.
I flera dagar hade hustru inga symtom på blåsor, och viktigast av allt, efter en månads kurs såg dessa problem inte längre ut. Njurarna städas, de återvände till det normala, arbetet i urinogenitala systemet justerades
Självklart är hon glad och glad med den här effekten, så jag kan inte låta bli att rådgöra med det här verktyget till dem som vill förbättra deras kroppsarbete och undvika sådana problem. Det här är trots allt en mycket viktig del av kvinnors hälsa.
Jag vill också berätta för dig att en annan min vän har försökt detta läkemedel på sig själv. Hon började ha problem efter att hon hade en bebis. Ingenting hjälpte heller. Sedan rådde vi henne "Bear Ears". Nu är hon också nöjd. Sådana problem stör inte henne i mer än ett år.
Jag rekommenderar.

Lämna en kommentar längst ner på sidan "Go"

REKOMMENDERADE VAROR FÖR FÖRBÄTTRING AV SJUKDOMAR

Bokmärk den här sidan Ctrl + D

Gillar du det? Vi skulle vara tacksamma om du delar sidan.

Så börjar du tjäna pengar med Siberian Health

Läs populära artiklar på vår webbplats.

Kära gäster på portalen, lämna dina frågor och kommentarer!

Recension: kompletterar sibirisk hälsa "Björnöron och lingonberries" - Njurhälsa i dina händer, om björnörrar är nära.

Fördelar: Komposition, kapselform, beställningsordning, pris
Nackdelar: ännu inte installerat
Sjukdomar kommer alltid oväntat. Jag menar inte en kall eller en liten huvudvärk, men allvarliga smärtor som inte förväntades. Min mamma, en person som övervakar hennes hälsa, gjorde årligen en ultraljud i njurarna och fick alltid en dom - allting är bra. Allt var bra, tills i augusti i år kom hon till sjukhuset med njurkolik. Diagnosen är en sten i urinläkaren och 6 små i njurarna. Allt visade sig inte dåligt, den stenen togs ut med droger, moderen litar inte på ultraljudet, nu vår vän MSCT)) (och dricksregimen är bara en nära släkting).
Det började långt ifrån, men poängen är att det alltid är bättre att radera än att plötsligt vara på ett sjukhusbädd. Som en person som har haft pyelonefrit sedan barndomen gör jag njureprofylax enligt läkarens rekommendationer med kurser 4 gånger om året. Jag är glad att ett sådant lämpligt botemedel uppträdde som ett kosttillskott från det Siberian Health-företaget "Skydd av urinsystemet", björnar och lingonberries ".

Det har länge inte längre köpt växtbaserat, det här tillägget är inte dåligt för mig att ersätta dem. Kanske är han inte ett läkemedel, men det har en riktigt bra diuretisk effekt, jag hoppas att han har alla andra angivna egenskaper.

Verktyget passar mig alla:
- vegetabilisk sammansättning;
- lämplig form - kapslar;
- bekvämt sätt att använda - 1 kapsel per dag;
- diuretisk effekt från den första kapseln.

Även om kapslarna är ganska anständiga i storlek, är de lätt att svälja. Åtgärden börjar snabbt, så ta dem bättre på morgonen.
Klass 8, när mina njurproblem började, minns jag dessa konstant ångande örter. Nu är allting enkelt - jag drack en kapsel - få effekten.
Kostnaden för kosttillskott enligt min mening är acceptabel - sista gången jag tog på lageret för 180 rubel. Förresten, köpte nyligen en låda med diuretisk samlingsmor för 93 rubel. (hon litar inte på mina innovationer). I en låda med 20 dospåsar måste du brygga med 2. I mitt paket finns 30 kapslar, dryck med 1. Jag tillbringar hälften av förpackningen på en kurs.
Vinster enligt min mening och kostnaden och användarvänligheten, rekommenderar jag det här verktyget att använda, speciellt arbetande människor, förstås efter råd från en läkare, eftersom njurproblem är lättare att förebygga än smärtsamt och dyrt att behandla senare.
Var frisk.

Bearberry eller bearish öron starkt diuretikum

Björnbär eller öron är en läkemedelsväxt som läker snabbt. Jag använder denna växt om urinering blir frekvent på grund av hypotermi, eftersom avkolningen av dess löv har en stark desinfektionsegenskap. Dessutom använder jag fortfarande bärbär eller öron som ett starkt diuretikum.

Jag applicerar det som en astringent medicin för matsmältningsbesvär. Men eftersom det här är en mycket kraftfull botemedel behandlar jag dem inte längre än 3 dagar, jag dricker buljong 3 gånger om dagen. Det kan vara tillräckligt en dag för att försvinna symptom på sjukdomen.

Jag rekommenderar denna unika medicinska växter för icke-långvarig användning, annars kan det vara irritation i mag-tarmkanalen.

Bra hälsa och gott humör!

kommentarer

I titelfotoet skulle jag tro att det är lingonberry

Det här är Björnbär, det sprider sig längs marken. Men lingonberry buskar växer vertikalt uppåt. Detta är deras skillnad. I bilden kryper björnbär längs marken.

I skogen utan bär, skiljer jag inte egentligen lingonberry från bärbär, och därför samlar jag löv från båda växterna. Lingonberry löv har liknande egenskaper, så det är okej om du blandar dem. Men bär av bärbär är inte ätbara.

Cystitis bära öron

Jag har lider av blåsor sedan barndomen, jag är lite kall och en vecka med smärta och plåga säkerställs, förutom att jag var tvungen att sitta hemma utan att behöva gå, eftersom jag inte kom långt från toaletten. Sågpiller verkar det som urolesan kallas. Redan vid universitetet, jag har igen fryst och blivit sjuk, fick jag grannmorskans öga. Så hon botade mig en gång för livet.
Hon gjorde mig bära öron med en hastighet på 3 matskedar per halv liter vatten, jag drack denna volym under dagen, infusionen var väldigt bitter, jag drack i tre dagar. Tjugo år har gått sedan dess har cystitis aldrig lidit något mer. Bearberry har inte bara antiinflammatoriska egenskaper, utan också desinfektionsmedel, förväntade sig inte ens en stark effekt från vanlig ört.

Recensioner av metoden "Bär öron från blåsan" 3

Björnörrar är ett utmärkt diuretikum och hjälper därför till blåsor. Spola slem och bakterier från blåsan och njurarna.

Vid behandling av försummad cystitisbärbär (som faktiskt är björnörrar) anses vara en av de mest effektiva folkmedicinska lösningarna. Bladen i denna vintergröna buske har diuretikum, antimikrobiella, antiinflammatoriska och tanniska egenskaper. Därför kan vi rekommendera bärbär som ett effektivt botemedel mot blåsor. Dess löv är också rik på olika makro- och mikroelement (K, Ca, Mg, Fe, I, Cu, Zn, etc.), syror och bioflavonoider och glykosider.

Jag har lider av kronisk cystit sedan barndomen. På vintern, ibland även rädd för att frysa. Smärtan är hemsk. Jag försökte en massa droger och injektioner. Ingenting hjälpte. Och en vän rådde mig att bära öron också. Du vet, jag blev även förvånad, 2 år är allt bra, ingen smärta. Visst gör jag ibland förfarandet.

Björnbär och blåsor

Bearberry (björns öron) är en växt som länge har använts för att behandla blåsinflammation. Blad, blommor och bärbär bär har helande egenskaper. Från dem förbereda medicinska buljonger och tinkturer. Björnbäret med blåsor kan inte bara lindra obehagliga symptom, utan också helt lindra sjukdomen.

Användbara egenskaper

Läkemedel beredda av bärbär har en positiv effekt på kroppen. Här är de viktigaste åtgärderna de har:

  • desinfektionsmedel;
  • antiinflammatoriska;
  • sammandragande;
  • ett diuretikum;
  • lugnande.

Arbutin, som finns i busken, stimulerar urinering. Under arbutins sammanbrott skapas hydrokiner, vilka fungerar som antiseptika.

Det finns mycket tanniner i växten som hjälper till att eliminera inflammation. Dessa ämnen blockerar fria radikaler som förstör levande celler. Tanniner uppvisar också en antiseptisk effekt och ökar ogenomträngligheten hos skadade områden i blåsans slemhinna.

Bearberry har i sin komposition och flavonoider, som har en baktericid effekt och förstör membran av skadliga komponenter. Under deras inflytande försvinner även de mest resistenta bakterierna. Flavonoider hjälper till att lindra smärta, lugna.

Ursolsyra har en diuretisk effekt och minskar sannolikheten för stagnation. Det hämmar aktiviteten hos enzymer som är orsakssambanden till den patologiska processen.

struktur

Sammansättningen av björnarna är följande ämnen:

  • glykosid;
  • fri hydrokinon;
  • tanniner;
  • tannin;
  • eterisk olja;
  • terpen;
  • flavonoider;
  • organiska syror;
  • askorbinsyra;
  • hartser;
  • mineralsalter.

Vi rekommenderar också andra lösningar för blåsor:

Kontraindikationer och biverkningar

Bearberry är en potent örtmedel, så du bör konsultera din läkare innan du använder den. Användningen av bärbärare för cystit är kontraindicerad hos följande patienter:

  1. Gravida och ammande kvinnor.
  2. Personer med individuell intolerans mot växtens komponenter.
  3. Barn upp till 12 år.

Ta medicin från denna växt ska vara korrekt. I annat fall kan det finnas biverkningar: illamående och uppmaning att kräka, diarré, förvärring av sjukdomen i urinvägarna.

Du bör inte använda folkmedicinska lösningar utan att samråda med en specialist.

Infusioner av "björnar"

Användningen av björnar från blåsan i form av infusion är mycket effektiv. Tinkturer framställs på basis av både alkohol och vatten.

Alkoholinfusion

För tillverkningen måste du ta 100 ml ren alkohol och blanda den med 2 msk. l. torra råvaror. Innehåll hälls i en glasbehållare och insisterar på några veckor. Det är nödvändigt att skaka tinkturen regelbundet. Därefter passeras kompositionen genom en sikta och dricker 20 droppar före måltiderna.

Varm infusion

Ta 5 g råvaror och fyll det med en halv kopp kokande vatten. Koka produkten i 5 minuter vid låg värme. 40 minuter efter infusionen, spänna den. Du måste dricka drogen 4 gånger om dagen för 1 msk. l.

Kall infusion

Ta 3 tsk. torr ogräs och fyll dem med 400 ml kallt vatten. Låt stå över natten. Avlägsna produkten och ta tre gånger om dagen efter måltiden.

Alkohol och vattenväxtbaserade infusioner är mest effektiva vid behandling av blåsor. Deras fördel är att gräset inte behandlas med värme, det behåller alla användbara komponenter.

Om sjukdomen befinner sig i det akuta skedet är det dock kontraindicerat att dricka alkoholinfusioner. Tinkturer på alkohol bör beredas i förväg, annars med den plötsliga manifestationen av sjukdomen att ta detta läkemedel kommer inte att fungera.

Björnbärsbuljonger

Det finns flera recept för avkodning.

Ta 4 ssk. l. råmaterial och fyll dem med 2 koppar vatten. Låt kompositionen koka. Vik avkokningen med en handduk och låt den infiltrera i 20 minuter. Att använda verktyget ska vara 1 msk. l. var 60: e minut.

Ta 10 g krossade blad av bärbärare och täck dem med ett glas vatten. Lägg produkten på spisen och koka den i 20 minuter. Ta 1 msk. l. tre gånger om dagen. Förvara en sådan avkok ska vara på en mörk plats.

Du kan lägga till andra användbara ingredienser till avkoket.

Ta 1 msk. l. bärbär och lägg till ett glas varmt vatten. Låt buljongen simma i 5 minuter över låg värme i en emaljgryta under locket. I den färdiga kompositionen kan du lägga till lite dryckesoda. Det kommer att stärka växtens verkan. Insistera betyder ett par timmar. Sedan passera genom en sikta och drick varm en halvtimme före måltider, ett halvt glas tre gånger om dagen.

Samlingen av björnarör och hästslag hjälper mycket bra. För att förbereda en sådan samling måste du ta 1 msk. l. björnbär, örter Veronica, Althea rot, salvia blad och 40 g horsetail. Medlen hälls över 1 liter kallt vatten och lämnas i 6 timmar och kokas sedan i 15 minuter. Klar buljong passerar genom en sikta och dricker varje dag i flera doser.

Efter att ha tagit bärbär kan urinen bli grön. Denna växt som det tvättar urinvägarna från produkterna av inflammation, desinficerar dem. Det har en stor diuretisk effekt.

Björnbärstea

För att göra te måste du ta 2 msk. l. torka bladen av björnbär och häll dem med 700 ml vatten. Den färdiga kompositionen ska kokas och hållas i en halvtimme. Att använda denna dryck ska vara i form av värme istället för te. På apotek kan du köpa färdigt örtte baserat på bärbärblad. Brew det enkelt.

slutsats

Bearberry-baserade formuleringar är ett utmärkt förebyggande och terapeutiskt medel. De kan användas för att behandla alla typer av blåsor. Med komplicerade former av patologi spelar bearberry rollen som ett stödjande medel, vilket gör effekten av mediciner starkare. Men det är värt att komma ihåg att det finns kontraindikationer för användningen av denna härdande ört. Så det är värt att börja behandla bärbärsbladen med blåsan först efter att ha hört en läkare.

diskussioner

Boka recensioner och förslag.

9 inlägg

Jag hörde mycket om "Siberian Health" under mycket lång tid, men jag träffade honom bara för 2 år sedan. Jag har redan försökt ganska många produkter, jag har blivit en vanlig kund, men jag skriver bara om de produkter som personligen haft en väsentlig effekt och gillade verkligen.

Först och främst är detta "Chronolong"! Åh, hur jag gillar honom! Mycket mycket Ögon, hud, hår, naglar och viktigast av allt tar bort alla åldersrelaterade kvinnors sjukdomar)). Jag dricker en månad, jag har vila i en månad. Detta är bara min frälsare!

Jag tyckte om "Origins of Purity" och "Lymphosan", reningen känns verkligen.

"Björnörrar och lingonberries" tyckte om min mamma, hon har kronisk blåsor och det stöder henne.

Drinked elevitaly med zink, selen, kalcium, nu dricker jag med magnesium. Från honom den mest påtagliga effekten bokstavligen på en vecka - Jag började sova som en baby, inte vakna under natten och snabbt somna! Inte utan anledning kallas det "mineral av naturlig lugn." Så det är det. Älskade det!

Förälskade sig i "skönhetens vitaminer", även namnet lockar sig själv. )))

För en månad sedan försökte jag VitaGermanium för första gången, det känns som att läkemedlet är starkt, jag slog fast att det är bra att använda det under intensivt mentalt arbete. Jag kände att hon håller sig i form och minnet har blivit mer uthålligt.

2 gånger berusad "Hromlipazu" - smal, bara bra!))

Tandkräm är mycket trevligt.

Ansiktscremer är givetvis alla individuellt. Under min hudtyp passade kräm "Khatan" inte ut, det visade sig vara för tungt och tjockt för mig. Lämpligt, tydligen mer för torr hud. Men "Aromamuss för djupt fuktgivande" sibirisk ros ", kräm för ansiktet "Siberian Rose" och olja var särskilt älskad och idealisk.
"Ultra Nutritional Lip Balm och Eyelid Olzo" - mycket bra!
Hand krämer som.

Detta är inte allt jag har försökt och många fler jag vill försöka!) Jag är glad att Siberian Health Corporation utvecklar och expanderar.

Jag skulle vilja uttrycka särskilt tacksamhet till säljarena - konsulter i servicecentret på Kalinin St., 12, Yulia Kadakina, och tyvärr vet jag inte den andra säljarens namn. ((Tack för deras respons, hjälp, råd och viktigast av allt för lokalisering av människor och varm inställning! Det är väldigt trevligt att gå till affären! Tack! Tack!

Nature's Way recensioner, Björnöron, löv, 100 kapslar

6,80 $ 452 gnugga 192 UAH 2539 tg

  • Kategori: Uva Ursi
  • Tillverkare: Nature's Way
  • Originaltitel: Nature's Way, Uva Ursi, Leaves, 100 Capsules
  • Artikelnummer: NWY-17600
  • Mått: 5,1 x 5,1 x 10,7 cm
  • Med någon utvärdering
  • Recensioner betygsatt 5
  • Recensioner betygsatt 4
  • Recensioner betygsatt 3

Bearberry extrakt. Uva Ursi.

Bearberry är traditionellt taget för blåsning / inflammation i urinvägarna. Det har en diuretisk effekt, vilket beror på närvaron av glykosiderna av arbutin och metylarbutin, flavonoider i växtens sammansättning. Det har en antimikrobiell effekt (urolesan har samma egenskaper) och säkerställer destruktion av sådana mikrober som E. coli, enterokocker, stafylokocker, enterobakterier, blåpusbacillus, mykoplasma, listeria och ureaplasma. Samtidigt dödar den också goda bakterier, så parallell administrering av probiotika rekommenderas.
Jag ansöker i början av blåsan. Jag försökte med redan uttalad inflammation - men hjälpte inte, jag var tvungen att ta antibiotika. Men vid uppkomsten av symptom är det ganska bra för att förhindra tillväxten av bakterier i blåsan. Du kan också ansluta tranbär i kapslar. Det är viktigt att dricka mycket vatten.

Foxberry

Latinska namnet: Arctostaphylos uvae-ursi Spreng

Synonymer: björnar öron, tortilla, björnbär, öra av björnar, björnbär, bärbär, björnbär, bärbär, bärbär, bärbär, bärbär, drupe, bärbär, wolfberry, tortilla, brödlåda, wolfberry, amylach, förbrukningsvaror, martyr, tormentor, tolokonnik, tolochannik

  • Behandling av sjukdomar
  • Kontra
  • recept
  • recensioner
  • Läkarens råd
Evergreen krypande buske från ljungfamiljen, upp till 1-2 m hög. Bladen är alternativa, mörkgröna, läderiga, avlånga, ovate, hela, glänsande, smala överst, smalna till basen, kortpropiolat. Blommor kannaformad, liten, blekrosa, samlad i hängande apikalborste. Frukt är bärliknande röda mjölka druvor. Det blommar i maj - juni.

Det finns i torr tall och lövskogar, på skogskanter, röjningar, röjningar i skogs- och skogs-tundrazoner.

Bladen innehåller glykosid arbutin, fri hydrokinon, gallsyra, ellagic, ursolic och andra organiska syror, tanniner i den pyrogalliska gruppen, flavonoider (quercetrin, quercetin och myricitrin), askorbinsyra, färgämnen, hartser, spårämnen.

Den terapeutiska effekten av beredningsberedningar beror huvudsakligen på arbutin, som, under påverkan av hydrolys, dispergerar i kroppen till socker, hydrokinon och glukos. Hydroquinon har en antiseptisk och diuretisk effekt. Arbutin irriterar njursparenkymen och orsakar en måttlig diuretisk effekt. Infusion av löv är indicerat för inflammatoriska sjukdomar i urinblåsan och urinvägarna. Mindre vanligt används den som en sammandragande för störningar i mag-tarmkanalen. Bearberry är en del av diuretikavgiften.

I folkemedicin används vatteninfusion och avkokning av löv för inflammation av njurarna och urinblåsan, urolithiasis, diarré, metaboliska störningar, gikt, lungtubberkulos och kvinnliga och nervösa sjukdomar. Kontraindicerat hos gravida kvinnor och med glomerulonefrit.

Kan orsaka idiosyncrasion med urtikaria.

Behandling av sjukdomar

Bearberry används för behandling av följande sjukdomar:

Kontra

Mottagande bärbär är kontraindicerat i:

Recept 1

Björnbär - med cystit, ödem, diabetes, hjärtsvikt och matsmältningsstörningar

1 matsked krossade löv häll 200 ml. kokande vatten, värma i ett vattenbad i 30 minuter, insistera 2 timmar, stam, ta volymen till originalet. Ta 1/2 kopp 3 gånger om dagen.

tinktur

Med sjukdomar i nervsystemet, alkoholism, sömnstörningar, ledgångsreumatism, urolithiasis

2 matskedar krossade blad häll 100 ml. 40% av medicinsk alkohol, insistera på en varm, mörk plats i 14 dagar, skaka regelbundet, stam. Ta 10-15 droppar 3 gånger om dagen efter måltid.

cystit, ödem, diabetes, hjärtsvikt och matsmältningsstörningar

1 matsked krossade löv häll 200 ml. kokande vatten, värma i ett vattenbad i 30 minuter, insistera 2 timmar, stam, ta volymen till originalet. Ta 1/2 kopp 3 gånger om dagen.

tinktur

Med sjukdomar i nervsystemet, alkoholism, sömnstörningar, ledgångsreumatism, urolithiasis

2 matskedar krossade blad häll 100 ml. 40% av medicinsk alkohol, insistera på en varm, mörk plats i 14 dagar, skaka regelbundet, stam. Ta 10-15 droppar 3 gånger om dagen efter måltid.

recensioner

11/22/17 Anna

God eftermiddag, Julia Evgenievna. Bearberry har varit full. Mycket bättre. Tweaks två gånger mindre. Mestadels på kvällen. Tack så mycket.

03/14/15 Catherine

Hej Julia Evgenievna! Jag vill prata om dynamiken i min behandling. En ultraljudsskanning visade mig: en droppe i njurarna på båda sidor, lite mer till höger, men bara den vänstra njuren gör ont. Jag är tunn, muskulös korsett är svag, för att jag inte spelar sport på grund av osteokondros hos ryggraden. Jag har misstankar om att rätt njure alltid har varit lite sänkt av naturen, och den har sänkt sig till vänster, kanske efter en kejsarsnitt.

Tja, så. Örter inte omedelbart löses in, och testen var mycket dåliga, och bakterierna såddes sedan i urinen. Enterobacteriaceae känsliga för norfloxacin och ciprolet. Jag började ta nolitsin 9 dagar, det hjälpte doktorn att ordinera. Akut pyelonephritis startade i tid, jag hade tid, nolitsin 2 gånger om dagen, ciston 2 tabletter 3 gånger om dagen i 10 dagar och men ett spa. Därefter ordnade doktorn Horsetail 2 veckor, sedan en paus på 10 dagar och bearberry 2 veckor, och så 3 månader. Jag lyckades med att dricka Horsetail i 14 dagar, då kom ogräs och Nuxaden började sätta in ljus och dricka buljong enligt ditt recept.

Min mans njurar skadar inte, han är generellt frisk, bara oxalatstenen kom ut på sommaren och för 10 år sedan var han också på sjukhus med njurkolik, men inga stenar hittades, tyvärr kom sanden ut. När jag kom ut ur sanden ville han dricka min ogräs för förebyggande, är det möjligt? Rådgör honom med någon samling.

Tack på förhand tack för råd och behandling, tackar Gud, jag känner mig bättre. Jag är mycket tacksam för dig för din omsorg och uppmärksam inställning till patienter.

12.20.13 Oksana

God dag, Julia Evgenievna! Vi vill gratulera dig till det kommande nyttåret! Vi önskar er lycka till, framgång och god hälsa 2014. Vi tackar verkligen för din respons och uppmärksamhet åt oss. Vi utnyttjade din rekommendation och inom 10 dagar försvann mannen Bearberry-infusion, de vita blodkropparna från urinanalysen försvann helt och antalet röda blodkroppar minskade till 0-1. Tack så mycket för rådet.

Läkarens råd

09/02/18 Oksana

Hej, kära Yulia Evgenievna.
Återigen buggar du, hjälp vår dotter, 10 år.
Faktum är att hon har en brännande och stickande känsla under urinering och efteråt. I början var antibiotika från blåsan full, även om analyserna inte visade närvaro av cystit. Sedan mot tröst, salva och piller, men tester visade inte närvaron av tröst.
Slutligen spred barnläkaren händerna och rådde kefir och mycket vatten)). Detta är med den berömda amerikanska medicinen! Tranbärs tabletter och D-Mannos kapslar sparas, någon form av naturopatisk botemedel, som socker, som sitter fast vid blåsan och tvättas av vid tömning. Klart och oförståeligt, men det hjälper! Men personligen tror jag mer örter i ditt system än oförståeliga amerikanska kapslar! Du skrev nyligen ett schema för behandling av min gravid cystit och allt gick direkt! Men för en dotter, till exempel, är Lingonberry, etc.? Om du kan skriva ett diagram för din dotter.
Tack och tack för dig. Vår familj.

God dag, kära Oksana!
Jag är väldigt glad för dig, ta hand om dig själv och den lilla mannen under ditt hjärta!
Men tjejen måste först och främst eliminera infektionen med pinworms, de orsakar ofta både vaginit och cystitis. Men var kommer du få dessa örter? Amerikanska kosttillskott nekar inte om de hjälper!))
1. Samla örter.
Gryzhnik naken eller Gryzhnik doftande - 1, Mor och styvmor - 2, Björnbär - 1, Rundbladig Grushenka - 1, Lingonbärblad - 1.
Mala gräs och frukt jämnt upp till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm - i början mekaniskt till små bitar, sedan på en kaffekvarn; Blanda jämnt.
Örter utan dos ska tas i matskedar.
- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten över natten. På morgonen koka och häll i en termosflaska i en timme.
Kyl, pressa, pressa och upp till 300,0 ml.
Drick 70,0 ml 4 gånger om dagen, 30 minuter före måltid. Kurs - 3 veckor.
Om pinworms detekteras med smörjtryck, behandla med mjölk och vitlökskläder.
2. Vid klåda skölj med koumiss; om kliarna inte minskar, då kamomill kemist infusion:
- 1 msk. Örter häll 300,0 ml kokande vatten och insistera, inslagna, 45 minuter. Stam. Använd varm, 2 gånger om dagen, i 5-7 dagar.
Håll mig uppdaterad, LYCKLIG!

07/30/18 Nell

Hej, kära Julia Evgenievna!

2 veckor du begravde min syster, du föreskrev behandling. Men hon började inte ens behandling, hon gjorde sitt val, och förmodligen var det verkligen redan sent, springande. Hon led också mycket, i allmänhet, troligen borde det vara så.

Tyvärr, jag använde ämnet och hoppades att jag kunde svara i sin tur. Tyvärr, men jag har ett riktigt dåligt fall. Cystitis började behandlas med alla slags avgifter. Stramad mer än en månad, försökte antibiotika. Nervsystemet gav ett starkt misslyckande. Och så tidvatten, sömnlöshet, och här på några sömntabletter - ingen sömn, sjönk trycket till 90/58 röda blodkroppar uppträdde i urinen.

Gjord min favorit samling med skullcap, cyanosis, etc. Men jag förstår, nu är det inte dags, han knackar AD. Nu sitter jag på 5 NOC och Citron. Urinalys: leukocyter 10-11, friska erytrocyter 15-16. Nechyporenko: leukocyter 2,75x10, erytrocyter 4,0x10. På natten Somnol. Ultraljud visade: kronisk cystit, inga stenar.

Julia, hjälp, snälla. En sådan tremor, spänning, sömnlöshet, kramper vid urinering. Och vad jag ska göra vet jag inte. Tack på förhand. Jag vet att du kommer att hjälpa igen. Jag önskar dig hälsa och långt liv.

Kära Nelly, hej!

Detta är ett hemskt slag, och jag är oändligt ledsen för den unga kvinnan!

Du tjänade cystitis från stress, lugna dig först och främst:

1. Tinktur av Peony Root Dodging. Drick 30 droppar tre gånger om dagen i en månad. Börja med redo, fortsätt att laga dig själv:

- 50,0 gram krossad Maryinrot häll 500,0 ml vodka eller brandy och lämna i 10 dagar på en mörk plats, skaka ibland. Stam. Drick 30 droppar 3 gånger om dagen, 30 minuter före måltid. För att avlägsna alkohol tappas en enstaka dos av någon tinktur i 15,0 ml lättkyldt kokande vatten (ca 70 grader) och berusas efter 15 minuter.

Örter utan dos ska tas i matskedar.

- 2,5 msk. Blanda 600,0 ml vatten, koka upp och häll i en termos över natten. Stam, pressa och dricka halvt hett till 150,0 ml 4 gånger om dagen, 30 minuter före måltider. Kurs - 2 veckor.

3. Lokalt, lotion.

Mala, blanda och häll 150,0 ml varmt vatten. Koka i 10 minuter på låg värme under ett lock, upp till 150,0 ml med varmt vatten och spänning.

Hälften av måltiden sätter i en gasväv, fuktad i en varm buljong och använd som packning. Den andra halvan, som en fytokompress på suprapubicområdet. Kursen är 8-10 dagar.

Få det bra och skriv, BRA LYCK!

07/16/18 Alina

Var inte rädd för höga titrar av immunoglobulin G-klassen mot cytomegalovirus och Ebstein-Barr-virus (infektion i det förflutna). Immunoglobuliner av klass M (nyinfektion) har viktigare klinisk betydelse.

- 25 g glas krossat torrt ört Echinacea häll 300,0 ml vodka och insistera i två veckor på en mörk plats, skaka ibland. Stam och drick 25 droppar, två eller tre gånger om dagen, en halvtimme före måltiderna. Kursen är 21 dagar, en paus på två veckor och upprepas.

Mala gräs och frukt jämnt upp till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm - i början mekaniskt till små bitar, sedan på en kaffekvarn; Blanda jämnt.

Örter utan dos ska tas i matskedar.

- 2 msk. Blanda häll 500,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Koka över låg värme eller kokande vattenbad, täckt, i 15 minuter.

Kyl, spänna, pressa och häll till 500,0 ml.

Drick varmt: före frukost, 200,0 ml och två gånger mer i 100,0 ml, 30 minuter före måltid. Kurs - 1 månad.

Tyvärr blir du inte djupt in i blåsan. Leukoplaki läker genom cauterization av Collargol, Protargol (kolloidala former av silver).

Kanske är det här vad du behöver göra efter att ha hört en gynekolog-onkolog.

Men du kan prova sittbad med helande rötter:

- 2 msk. Blanda 400,0 ml kallt dricksvatten på natten, koka på morgonen, ta av och häll i en termos i 1,5 timmar.

Örter utan dos ska tas i matskedar.

Stamma, pressa; Häll hett i bassängen och hämta vattentemperaturen till 37 grader.

Sitt 20 minuter, 1 gång per dag, bättre på natten. Kurs 8-10. Bryt i 2 veckor och upprepa.

Håll mig uppdaterad, Alina!

SUCCESSES och före kommunikation!

06/03/18 Vladimir

Jag har kronisk glomerulonefrit, en blandad version, om långvarig kortikosteroidbehandling. Komplikationer av den underliggande sjukdomen: CKD-C2 A4 (skrivs ut ur urladdningsdeklarationen). Revealed i 2014.

Huvudindikatorerna för närvarande: Kreatinin - 167, Urea - 7,4, Totalt protein - 66. Protein i urinen - 3 g / dag, men för några månader sedan var det - mindre än 1 g / dag.

Jag följer en diet ibland.

För tillfället tar jag inte prednison (jag tog 40 gram / dag under 2014), medan jag försöker behandla med örter.

Jag dricker regelbundet buljong: Lingonberry + Björnbär + Björkblad. För ett halvt år sedan drack han Njurdump nr 45 (i 60 dagar).

Det fanns förbättringar i analysen under de föregående 3 åren, men det verkar som om kroppen började användas (jag dricker tre år).

Jag vill uppdatera örterna, så jag anser Paul-Pal och kanske något annat (även om Paul-Paul föll i samling nr 45 tillsammans med andra örter), men jag märkte inte mycket förändring till det bättre (kanske jag misstänker).

Kanske kan du föreslå alternativ för att ta örter för min sjukdom. Om du behöver ytterligare information om analysen, skriv vad du behöver.

Örter är mycket bra, men ännu bättre - rätt örter!

För alla glomerulära sjukdomar, när glomerulus saknar vad kroppen behöver (protein) och försenar vad det är omöjligt (urea), behövs andra örter. Och utan en diet kommer de inte att ge väsentliga fördelar. Diet är grunden för behandlingen. Med anemi måste proteinet fyllas på samma sätt, med animaliska proteiner (60,0 gram per dag, 2 gånger i veckan). Med normal hemoglobin - växt (gröna ärtor, svamp, aubergine (!), Soja, etc.).

Skriv ditt tryck, närvaron av ödem. Av de tester som behövs - SKF, urin enligt Nechyporenko: urea, kolesterol, urinsyra och ett allmänt blod- och urintest (alla med laboratoriernas normer, de är olika överallt!).

Mala gräs och frukt jämnt upp till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm - i början mekaniskt till små bitar, sedan på en kaffekvarn; Blanda jämnt.

Örter utan dos ska tas i matskedar.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Koka över låg värme eller kokande vattenbad, täckt, i 15 minuter.

Kyl, pressa, pressa och upp till 300,0 ml.

Drick 100,0 ml tre gånger om dagen, 30 minuter före måltid. Kursen är 1,5-2 månader.

Första urinkontrollen efter 10 dagar från insamlingsstart.

Framgångsrikt samarbete och gott humör!

Innan kommunikation, Vladimir!

05/29/18 Elena

God dag! För ett år sedan hade jag en blåsoperation för att ta bort leukoplaki. För närvarande finns det en lätt brinnande känsla i urinröret. Läkaren kan inte berätta från vad det är, eftersom enligt analysen och resultaten av tsitoskop är allt bra. Min känslomässiga plan är komplicerad. många rädslor och bekymmer relaterade till hälsan. Jag associerar denna brinnande känsla med mitt komplexa emotionella tillstånd. HELL, jag dricker inte, men den vegetativa personen är helt stygg ((((Jag skulle vilja beställa Mumiyo, detta läkemedel är ordinerat för cystit, och jag har en svag förnimmelse som cystit. Men som jag förstår det, ökar också immunsystemet? Och jag har också Det finns en fråga, vilka örter kan jag använda för att stabilisera min ANS, doktorn rådde mig att dricka Johannesört. Tack för svaret!

Jag ber om ursäkt om jag misstog, men det verkar för mig att du undviker ordet climax?

För att kontakta webbplatsen för rådgivning finns det regler. Och den första är att ange åldern. Detta dikteras inte av nyfikenhet, men av en hel lista med åldersrelaterade sjukdomar.

Ditt problem är förståeligt, om jag kan, kommer jag att ge dig mitt alternativ:

- 1 matsked med toppen av hackad Shikshi gräs häll 500,0 ml vatten i en emaljmugg, koka upp och koka på låg värme i exakt 7 minuter. Ta bort, kyla. Rengör inte gräset från avkoket, lagra buljongen i kylskåpet. Det är bekvämt på morgonen att hälla en volym på ca 150,0 ml, drick 2-3 sips minst 5-7 gånger om dagen. Upprepa dagligen tills avkoket är klart. Häll sedan samma råmaterial igen med 500,0 ml vatten och förbered det på samma sätt. Koka buljongen på ett sådant sätt tills det blir blekt (2-3 gånger) och använd endast nya råvaror. Kurs - 4 månader utan paus.

Klipp gräset och frukterna jämnt upp till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm. - i början mekaniskt till små bitar, sedan på en kaffekvarn; Blanda jämnt. Ta örter med en dos skedar.

-1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Koka över låg värme eller kokande vattenbad, täckt, i 15 minuter. Ta bort, spänna, pressa, upp till 300,0 ml.

Drick 100,0 ml tre gånger om dagen, före måltid. Kurs 1,5-2 månader

I varje del av infusionen av örter droppar 30 droppar tinktur av Pions root evading.

Infusionskammelapotek för hygieniska förfaranden.

4.http: //www.staroslav.ru/index944496510.htm- regler för tillgång till webbplatsen

Med önskningar om fred, harmoni och lycka till i allt!

05/28/18 Margarita

Julia hej. Hur glad är jag om ditt svar. Tack så mycket för att du inte ignorerar. Till slut bestämde jag mig för att göra en mistelten tinktur på konjak. Peremolola 100 gram är inte så liten och hällde 500 ml konjak. Drick i samma dos som i alkohol? Jag vill konsultera min mamma. Hon har inkontinens i 17 år. antibiotika varar inte länge. Uterus utelämnande är liten. Hon vill inte ha en operation, hon har också slutat att gå till läkare under lång tid. Kan äta några örter på något sätt lindra detta tillstånd. Ingenting gör ont på henne, hon går bara till toaletten ofta, ibland kommer hon inte dit. "På kvällen står hon ofta upp på grund av det här problemet. Och trycket är ofta lågt 100/60. Jag skulle vara väldigt tacksam. Förresten trivdes ditt företag väldigt mycket av örterna.

Ja, drick tinktur på samma sätt.

Och din mamma. Även om jag ser symtom på blåsan, eller till och med en möjlig ökning av blodsockernivån. Det är nödvändigt att undersöka en liten moder-OAK, OAM, GG (glycerad hemoglobin)

1. Samla örter till mamma

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Koka över låg värme eller kokande vattenbad, täckt, i 15 minuter. Ta bort och insistera timme. Stamma, pressa upp, upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs 1 månad, byte av örter.

SUCCESSES i alla företag, före kommunikation! :-)

05/27/18 Sergey

Välkommen! Av någon anledning har jag ännu inte riktat till doktorerna med mitt problem. Men på grund av min ålder (56 år) tror jag att jag har problem med prostatakörteln, eftersom jag i det kalla tillståndet känner obehag och ofta smärtsam urinering. Vänligen meddela alla samlingar eller örter.

God eftermiddag, Sergey!

Men det kan vara banal cystit. Dock måste läkaren vända sig till prostatit, en allvarlig sak med risken för att få adenom inom en snar framtid.

Det är nödvändigt att donera blod-OAK, OAM-urin; PSA är en prostatitmarkör.

Och börja ta örter:

Klipp gräset och frukterna jämnt upp till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm. - i början mekaniskt till små bitar, sedan på en kaffekvarn; Blanda jämnt. Ta örter med en dos skedar.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Koka över låg värme eller kokande vattenbad, täckt, i 15 minuter. Ta bort och insistera timme. Stamma, pressa upp, upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kursen är 3-4 veckor.

Håll mig uppdaterad, LYCKLIG OCH före kommunikation!

05/07/18 Tayana

God eftermiddag, jag är väldigt glad att veta statusen på din webbplats, där det finns så mycket användbar information, tack för ditt arbete och uppmärksamhet. Jag skulle vilja få dina rekommendationer för behandling med örter, naturliga produkter.

I 36, har hälsoproblem varit sedan barndomen, ofta fångade en förkylning, bronkit, halsfluss bihåleinflammation, svag immunitet, gastrit från tidig ålder (vanlig exacerbation vår / höst) DZHVP (från barndomen inte gillar fett, sött), ett par gånger var akut pankreatit ( beskurna, men shpoy och tserukalom), mycket smärtsamma perioder från 15 år upp till nutid (början av 13, en vanlig cykel, mer än 10 år har endometrioid cysta äggstock 2-3 cm, växer inte är livmodern normal) analyser av könshormoner, sköldkörtel och i sin ungdom och nu normal; kronisk pyelonefrit sedan 20 år, är mycket sand (genom ultraljud) urinalys alltid normal, även mot bakgrund av exacerbationer. Alltid i tid för att träffa en läkare, men hans erfarenhet har kommit till slutsatsen att med klassisk läkemedelsbehandling är inte ett botemedel för kroniska sjukdomar, men bara hjälper till att hejda den akuta tillstånd, och då måste du söka så nära kroppen, naturläkemedel. Genom trial and error plocka upp gräs (allmänt tillgänglig), matsmältningsbesvär, illamående hjälpte Mint, akut gastrit behandlas kamomill, tesyachelistnikom, groblad, tyngd i övre högra kvadranten - Bitterhet: immortelle, johannesört, smärta i njurarna - mjölon, hals, näsa problem saltlösning. Tvättning, immunitet bidrog till att höja Sabelnik. Jag dricker många örter som te året runt med korta pauser, men jag märkte att kroppen blir van vid att samlas och de förlorar redan sin inledande effekt, även om de är berusade intermittent.

För närvarande är jag oroad över tre problem:

den första är de senaste 7 åren, sommarallergi, som manifesteras som urtikaria på huden som blir till eksem, börjar i varmt torrt väder, tillsammans med inre värme, brinnande hud, kliande, i allmänhet uthärdar värmen / öppen sol (huden börjar baka) tidiga år dermatologer de behandlades med antihistaminer (piller, salvor, talkrar), sorbenter, effekten är svag, förra sommaren var det ett fruktansvärt utslag (händer, fötter) klåda, brinnande, läktes länge, det fanns en pigmentering under lång tid, jag gick hela sommaren i slutna kläder vi har en vecka eftermiddag mer än 30) började De första symptomen visas, jag förstår att problemet med roten är förmodligen i matsmältningsorganet, men i det här fallet hjälper mina vanliga örter inte mig. Upprepad testad för leverkomplex (normalt) ökade något kolesterol och triglycerider.

Det andra problemet är den rätta njuren, de senaste 5 åren, frekventa exacerbationer: rodnadssmärtor, generell svaghet, slöhet och ibland lågkvalitativ feber, trots att jag har druckit de senaste 2 åren (jag har testats med en experimentell metod): Orthosiphon Birch Birch Bearberry Heather plus apoteket extrakt av Marena (tillsammans med Sabelnik hjälpte till att bli av med smärtor i handens knä, knän, morgonen svullnad var borta) gav upprepade gånger en analys av Renal och Revmokompleks, alla indikatorer var normala. Allmänna blod- och urinprov var alltid normala. trycket är ofta lägre (min ränta är 100 till 70). Under de senaste åren, på grund av njureproblem, har periodiska hjärtsmärtor uppstått, som om det inte finns tillräckligt med luft, svaghet (möjligen på grund av den frekventa användningen av diuretiska örter). EKG inom åldersnorm är hjärt-ultraljud normalt.

Det tredje problemet: gynekologi endometrioscystor, deras ålder är 10-12 år, de växer inte), menstruationen är mycket smärtsam från 15 års ålder (svår svaghet, kramper i kalvsmusklerna, efter konvulsioner är musklerna mycket ont när man går, det finns milda åderbråck, magskram, ryggsmärta, allvarlig illamående, kräkningar), menstruationen i sig är 3-4 dagar, de senaste några cyklerna är 3 dagar, blodförlusten är måttlig, drabbningarna uppträdde inte bara under menstruationsperioden men också i mitten av cykeln tar jag nimemesil från spasmer om injektionen av diklofenak är mycket dålig, cykla 27-28 dagar, de senaste åren, libido i tse about sänkas. Graviditet, abort var inte. Gynekologer ordnade OK, men jag tolererade inte dem (illamående, diarré, huvudvärk) för operationer (laparoskopi) var inte överens om att på grund av OK-administrationen såg pigmentfläckar på ansiktet. Det senaste hormonprovet (Fall 2017) är normen. För ungefär 4 år sedan tog hon den röda borsten, under lång tid hade hon ingen effekt på menstruation och smärtsamma symtom, därför tog hon inte längre.

Jag skulle vilja välja en naturlig behandling för att minska spasmer, vidhäftningar. Under 20 år av smärtsamma perioder har jag förmodligen redan drack kilogram smärtstillande medel, jag förstår att de inte botar, men bara minskar smärta, men samtidigt orsakar skador på andra organ.

Jag leder en aktiv livsstil, ofta besöker friluftslivet, håller hälsosam mat (grönsaker, frukt, magert kött, fisk, mejeriväxa). Tyngden är stabil: från min ungdom omkring 65 kg med höjd 170, jag röker inte, jag dricker inte alkohol alls Jag sover i minst 8 timmar, mitt humör är vanligtvis normalt, jag har ofta varit deprimerad förut (jag lärde mig att tolerera problem med ålder, även om jag är korthärdad och instabil i naturen)

Jag hoppas verkligen på dina expertråd och rekommendationer.

God dag, Tayana!

Läs noggrant, jag förstod problemet, hoppas jag. Dessa är hormonell dysfunktion och kronisk inflammatorisk process i bilagorna.

Om jag kan, som svarmonolog, kommer jag att ge dig ett litet schema för de första 1,5-2 månaderna.

25,0 gram kopp strimlad Vitex frukt och 25,0 gram torrt Echinacea purpurea gräs, häll 500,0 ml vodka eller brandy och lämna i tre veckor på en mörk plats, skaka ibland. Stam och dryck 1 tsk. två eller tre gånger om dagen, en halvtimme före måltiderna. Kursen är 30 dagar och en vecka paus, sedan två kurser.

Medan tinkturen förbereds, kan du börja ta cyklodinon

Klipp gräset och frukterna jämnt upp till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm. - i början mekaniskt till små bitar, sedan på en kaffekvarn; Blanda jämnt. Ta örter med en dos skedar.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Koka över låg värme eller kokande vattenbad, täckt, i 15 minuter. Ta bort och insistera timme. Stamma, pressa upp, upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs 2 månader, byte av örter.

2.1 ängens kammare. Lägg till samlingen av örter innan du blandar 5 dagar före menstruation och ta bort - efter 1 dag efter färdigställandet.

Placera rektalt, varannan dag, ett ljus på natten. Course-12 ljus och gå till ett stödläge, 2 gånger i veckan för ytterligare 1 månad.

Med önskemål om framgång och gott humör, till kommunikation!

04/28/18 Julia

Hej Yulia Evgenievna! Jag ber dig om hjälp. Jag är 34 år gammal, gift tre år. Det finns inga barn, men efter 4 månader vill vi försöka bli gravid. p-piller drick inte. Vikt 55 kg, höjd 179 cm. Jag leder en hälsosam livsstil.

Gynecology. På 20 år, behandling av kryosdysplasi? livmoderhalsen). I våren 2015 uppvisade en ultraljud avslöjad myom, på den främre väggen av livmodern, närmare vänsterbenet, en rundad hypoechoisk nod med tydliga konturer av heterogen struktur 18 * 16 * 13mm ligger submuskulärt, med DDC-blodflödet perinodulärt, måttligt. På baksidan av samma nod 9 * 8 * 5mm. Små papillomatösa tillväxter i området vid ingången till vagina, kolpit, klistersjukdom i bäckenorganen med laterpozitsii kropp och livmoderhals. Hormoner (folicostimulerande, testosteron, östradiol, antimullerare) är normala. Två år senare visade en ultraljudsundersökning den 09/28/2017 en nod, men redan en större storlek 28 * 29 mm. Ganska snabb ökning på två år.

Sköldkörteln Under samma period, i 2015, efter en grov massage på nacken, hade jag problem med sköldkörteln. Ultraljud visade ait, hypotyreoidism.

06/08/2015 ATTP-45.1 (N O-12), TTG-4.11 (0.17-4.05), T3 St-3.3 / 4.1 (2.5-5.8).

08/25/2015 ATTP-32.2 (N O-34), TTG-4,93 (0,27-4,20), TZ sv-1,6 (1,27-3,07), T4 sv-15,5 (12,0-22,0).

10/07/2015 ATTP-27.8 (N-35), TTG-5.23 (0.4-4.0) T3sv-4.24 (2.77-6.45), T4sv-13.0 (11.5-22.7) T3-1.59 (1.3-2.6), T4-112 (58-161).

07/19/2016 ATPO 33,4 (N O-34), TTG-8,03 (0,27-4,2), T3cv-3,2 (2,0-4,4), T4cb-1,18 (0,93-1,7).

08/23/2016 ATPO 19,13 (N O-35), TTG-7,08 (0,4-4,0), T3sv-3,47 (1,8-4,2), T4sv-1,21 (0,8-1,87). ATTG-11,6 (O-18).

10/06/2016 TTG-6.01 (0,27-4,2), T4cb-1,32 (0,93-1,70), T3cb-3,3 (2,0-4,4).

12.11.2016 TTG-5.24 (0.27-4.2), T4cb-1.16 (0.93-1.70), T3 St-2.87 (2.0-4.4).

02.14.2017 TTG-5.72, T4cb-1.1 (0.8-1.8), T3-98 (76-181).

02/07/2018 TTG - 7,5, T4cB (index) - 2,2 (1,5-3,8), fri tyroxin (FT4) 1,10 (0,8-1,73), T3 totalt - 99 (72-180), tyroxin (T4) - 7 (4,9- 12,9), T3-konsumtion - 31% (24,3-39%)

04/13/2018 TTG - 9,1 (normen är 0.4-4.5), T4 är ledig - 1 (normen är 0,8-1,8)

och i en vecka (04.19.2018) är TTG redan 10 (normen är 0,4-4,5), T4 cp 2,3 (1,4-3,8), T4 totalt 6,9 (4,5-12,0), T3-absorption 33% (22-35%)

Skrev alla analyser, vad skulle du se dynamiken.

Läkaren tillskrivna L tyroxin 50 mcg, men jag är rädd för att dricka. Jag vill verkligen inte ta hormonet, eftersom min mamma har druckit den i 20 år och har biverkningar. Omedelbart efter diagnosen (2015) vände jag mig till en klassisk homeopat, men jag observerar inga dramatiska förbättringar. Periodiskt, inklusive de senaste 3 veckorna, obehag i området av sköldkörteln (känslor av nackdelning från insidan). cystit? Under 31, frekvent cystit, huvudsakligen efter kön. Fanns ureoplasma, behandlad, cystit blir mindre (2-4 gånger om året). Tre veckor sedan, igen cystit, behandlad med ciprofloxacin. Efter ett par dagar var svår smärta i nedre delen väldigt smärtsamt i endast 5 minuter, och sedan gick smärtan bort som den aldrig gjorde. Kom, passerat ett urintest - de är normala. Läkare vet inte vad det är. De säger att kön börjar cystit, men också något annat, antingen sand eller ingen cystit alls, men de vet inte någon urinreaktion på något urin. Nu brinnande känslan i underlivet, som uppträdde under cystitis och passerar inte. Jag känner samma brännande känsla i 2 veckor varje månad.

Magtarmkanalen. År 2016 behandlade hon erosion av duodenalbulb och Helicobacter genom att ställa propolis. parasiter: I barndomen hittades pinworms, och i vuxen ålder, ascorider som periodiskt kommer ut. Drogbehandling hjälper inte. I sista stund hittade blastacyst. En gastroenterolog kommer att ordinera 14 dagar metranidazol att behandla, en annan säger att de inte behöver behandlas alls. I 3 månader skadades det under vänster sida. Det började när det gick fettigt. Nu skadar inte en månad efter att hon började laga mat bara hemma, hon tog enterosgel och hilak forte. Men ibland mår magan på olika ställen.

Wien? På vänster ben 10 cm under knäet (mellan rygg och insidan av kalven) finns en plats med en diameter av 5 cm och det gör ont (ont i smärta). Nu gör det ont i 2 veckor redan, jag vet inte vad det är och vilken läkare som ska gå till. Kanske dessa åderbråck dilation (för mamma och farfar denna sjukdom)?

Jag tror verkligen på folkmedicin, men eftersom jag inte är expert på detta område kan jag göra misstag. Jag ber dig att hjälpa mig att hitta rätt växtbaserad behandling. Hälsningar och hopp om det bästa.

Naturligtvis kommer du inte att förbjudas från planering, men ingen kommer att kunna uthärda ett barn med en sådan TTG. Dessutom har du HPV, och det skärs periodiskt, sprider sig längre och djupare. Belen och din man. Med detta går inte naturlig förlossning - barnet är dömt för infektion under födelsekanalens passage. Så, kejsarsnitt. Men du behöver fortfarande bli gravid! Detta kommer att störa spikutvingen på sidorna och inte det faktum att dina rör är lämpliga. Jag tror att du måste göra GHA! Och slutligen är det fjärde allvarliga problemet ascariasis (och han är också smittsam genom direktkontakt).

Att försöka bli av med ascaris är också nödvändig.

Först och främst är det nödvändigt att stimulera sköldkörteln. Men hög TSH utan hormoner till normen minskar inte. Du kan försöka utan garanti. Om uppfattningen sker med hög TSH, börja omedelbart ta tyroxin.

1. Tinktur av den röda penselrotten - försök att köpa, utan att slösa tid på insisterande. Drick 30 droppar 3 gånger om dagen i 1,5-2 månader.

1.1. Den andra tinkturen - skiljeväggar (se nedan)

Klipp gräset och frukterna jämnt upp till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm. - i början mekaniskt till små bitar, sedan på en kaffekvarn; Blanda jämnt. Ta örter med en dos skedar.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Koka över låg värme eller kokande vattenbad, täckt, i 15 minuter. Ta bort och insistera timme. Stamma, pressa upp, upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs 2 månader, byte av örter.

3. Yodomarin 200. Drick under frukost och exakt efter 2 veckor upprepa TTG, T4 av sv. Med en normal minskning i TSH, gå till valnötpartitiontinkturen (lägg i förväg)

Rens 25 muttrar, häll partitioner med 400,0 ml vodka eller 150,0 ml 60% alkohol (Gerboton kan användas). Insistera 2 veckor, skaka ibland. Drick 15 droppar 2 gånger om dagen på jämna dagar. Kontroll TTG och T4 av sv. varannan vecka.

4. Aktuell applicering av Panavir gel och tinktur av Western Tui-skott

30,0 g hackade nålar insisterar på 100,0 ml vodka i 10-12 dagar. Stam, använd externt för cauterization av papillom.

För oral administrering - 10 droppar med vatten, två gånger om dagen i 2-3 veckor.

5,9 dagars parasitiskt expulsionsmönster:

1. Gras av centauryen, malurt. Mala och ta vardera till 50,0 gram.

- 1 msk. blandningen häll 400,0 ml kokande vatten, insistera under locket 40 minuter, tryck, pressa. Att dricka på en tom mage på 200,0 ml på morgonen och på kvällen. Kursen är exakt 8 dagar.

2. Nionde och sista dagen i ordningen:

Förbered pulvret från roten av Devacsle, Tansy-blommor och lätthackade blåbärsfrukter. Ta varje 50,0 gram och blanda.

Dela detta nummer i hälften. Ät den första halvan på morgonen på en tom mage, drick den med vatten och ät den andra halvan av dosen på exakt 2 timmar.

Alla 9 dagar att dricka minst 2,0 liter rent vatten och titta på avföring.

Gå till kruken.

Jag vet inte hur din matsmältning kommer att reagera på allt detta; blåsan har tagit hänsyn till.

Det kommer bli svårt, jag sympatiserar, men jag önskar lycka till och det bästa!

03/15/18 Elena

Jag har en diagnos av pyeloektasi och hydrocalykos ofta pyelonefrit istället chronichki du råder mig att äta örter som inte kan stå på trycket av bärbär och kalendula. tack på förhand för ditt svar

Vi med dig kan ganska begränsas inte till den stora insamlingen. Men viktigast av allt, inte antalet örter, men det exakta målet. Vid överträdelse av urinflödet är det nödvändigt att titta på den allmänna analysen av urin och var sjätte månad, nivån av kreatinin, urea och urinsyra.

Om det är intressant för dig, gör analyser och skicka här.

Rulla roten i köttkvarnen, fördykning. Torka och slipa till en pulverkvarn, torka och lagra tätt.

-ät 1 tsk. pulver, tre gånger om dagen. Du kan knyta en droppe honung, eller lösa upp i tungan med en sipp vatten. Kursen är 2 månader UTAN en paus.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Koka över låg värme eller kokande vattenbad, täckt, i 15 minuter. Ta bort och insistera timme. Stamma, pressa upp, upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kursen är 1,5-2 månader.

3. Kost med begränsning av animaliska proteiner (kött, fisk, färsk kockost, ägg); pickles och marinader; zucchini, pumpa, gurkor, året runt.

Jag kommer att vara intresserad av resultatet, Elena!

Lycka till oss och att kommunicera!

03/05/18 Anna

Välkommen! Jag delar mitt problem. Nästan en månad sedan började smärtor i underlivet och frekvent urinering, praktiskt taget inom 2-3 minuter. Det var en ledig dag, gick till Medical Center gjorde en ultraljud av genitourinary systemet. Ultraljudet visade att det fanns en 6 mm sten i höger njure och ett spår av den andra stenen lämnades, det normala urinläget och läkaren som utför ultraljudet sa att troligen stenen i urinledaren i den andra tredjedelen därför ofta uppmanade att urinera till läkaren. Vi har nu ingen urolog och jag hänvisades till en kirurg. De tog en röntgenbild, han visade inte stenen, jag kan donera och blod. men som jag förstod, gjordes analyserna felaktigt eftersom doktorn sa att han skrev till dem att de behöver en analys av salt i urinen. Jag skickade inte mig för att återta analysen, sade att eftersom röntgenstrålar inte visade stenarna, är de vanliga för mig, men Cyston skrev ut att dricka 2 ton x 3 gånger om dagen, gott om drycker från Björnbärs- och Sporysh-örter. Jag dricker i nästan en månad. Jag har en fråga om gräset eller läkemedlet inte är diuretika, men att krossa stenar. Eftersom det är okänt, vilken sten sitter fast i urinledaren i storlek. Tack på förhand.

Du skriver "ingen mening". Betydar detta smärta och dysuri? Inte det faktum att det finns en fast sten, han skulle ha plågat dig med smärta. Du behöver verkligen dricka så mycket flytande som möjligt, och ens ha råd med en öl; begränsa salt och ta bort pickles från mat; begränsa kött till levande löner och försök att inte steka, men att baka mat. Det finns bara varm mat att dricka halvvarma drycker!

Klipp gräset och frukterna jämnt upp till 2-3 mm, blanda jämnt. Urter utan

dosinstruktioner ta matskedar.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Koka över låg värme eller kokande vattenbad, täckt, i 15 minuter. Ta bort och insistera timme. Stamma, pressa upp, upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs 1 månad.

2. Vid starka smärtor, använd dessutom Infusion av Comfrey Medicinal:

-1 dec.l.shredny rötter från Comfrey insisterar natt i ett glas kokt vatten vid rumstemperatur, dräneras på morgonen. Rötter omsluter ett glas kokande vatten och insisterar en halvtimme. Stam, anslut.

Drick 1/2 kopp med gummi; Efter varje urinering ska du använda en servett i form av en servett fuktad med en varm infusion; fixa en varm servett på suprapubic området, täckt med klädesfilm.

2.1.Pryptifillin rektala ljus.

3. Kyl inte fötterna, använd ullunderkläder och strumpor.

BRA LUCK och allt bäst!

02.27.18 Ludmila

God kväll! Jag har varit sjuk med blåsor i 2 år. Först fann de E. coli, behandlades, men blåsan kom igen. Efter den senaste exacerbationen, konstant smärta. Det verkar för mig att det här inte längre är cystit, konstiga smärtor - efter urinering är det smärtigt att sitta, rör sig tills jag känner en liten fyllning i urinen Det är ont, eller urinrör. Men ibland gör det inte ont, jag känner mig ganska normal, om jag är väldigt nervös börjar alla tecken på cystitis (brännande, brännande smärta). Enligt analysen är allt rent, gynekologi har en liten erosion och papillom som har tagits bort. Rådgör, snälla, örter. Jag vet inte vad jag ska göra längre (tack!

Börja, som alltid, med en enkel slitage av naturliga underkläder och ullsockor; förlåt inte Stoppa intima kontakter under behandlingen. Använd lokal värme i form av fytokompresser, lotioner på suprapubicområdet.

1. Rektala suppositorier Indometacin, 5-7 suppositorier kommer att minska skärningen

Klipp gräset och frukterna jämnt upp till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm. - i början mekaniskt till små bitar, sedan på en kaffekvarn; Blanda jämnt. Ta örter med en dos skedar.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Koka över låg värme eller kokande vattenbad, täckt, i 15 minuter. Ta bort och insistera timme. Stamma, pressa upp, upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kursen är 1,5 månader och går till en lång mottagning av OrtoSifon staminat:

-1 tsk Häll 300,0 ml kokande vatten och insistera omslagen.

Drick på morgonen, hälften varm, hela volymen i små sippor.

Men, viktigast av allt, är det att avlägsna de nödvändiga uppmaningarna och frekvent urinering, det vill säga dysuri själv:

-5,0 gr. välhackad rot, eller örten Larkspur hög häll 100,0 kokande vatten, koka i 10 minuter. på låg värme under huven. Ta bort och fyll upp till 100,0 ml med varmt vatten, stam. Kakan låg i en gasväv, fuktad i en varm buljong och satt, täcker med klädesfilm i 20-30 minuter efter varje urinering.

02.26.18 Yaroslav

Hälsningar :) Advisa någon form av ogräs för att förbättra synen på buk distans och ökad surhet, det är fortfarande väldigt intressant att lära sig om ogräs, vilket minskar vattnet från ansiktet och kroppen som helhet :) Tack

Visuell skärpa förbättrar bär av blåbär, havtorn, svart vinbär, röd älderbär; kalamusrotrötter för tuggning; Ochanka gräs, Kornblå, Ivy Budra i buljonger, eller i form av färsk juice; Stenolja och mer; speciella övningar. synförlust i form av myopi, eller vidsträckt korrekt glasögon)).

Behandling av matsmältningssystemet börjar alltid med en diet! Med en hög surhet bör maten inte krossas i förväg med en blender i förväg, eftersom tuggningsprocessen ökar surheten ännu mer. Ät bara varm mat i små portioner, och samtidigt. Grunden för maten är mjuk. Dessa är porridger, kisslar, inte feta soppor, mjukkokta ägg, potatismos och selleri eller morötter; ångad grönsaker, ångkött i form av köttbullar eller malet kött grädde, mjölk.

flatulens eliminerar sorbenter och enzymer i kombination med örter.

Din huvudsakliga tillgång kommer att vara

1 kopp krossad till svampens pulver häll 5 koppar kokt vatten med en temperatur på 50 grader och insistera på termos i minst en dag. Stamma, pressa. Infusion kan lagras i 3-4 dagar. Drick 70,0-100,0 ml före måltid 4 gånger om dagen.

1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Koka över låg värme eller kokande vattenbad, täckt, i 15 minuter. Ta bort och insistera timme. Stamma, pressa upp, upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kursen är 1,5-2 månader.

Du kan tömma både infusionen och dricka i små sippor. ELLER gör ett intervall med samlingen - 15 minuter.

2,1. Sorbentspolyphepanum eller karbohydt; enzympreparat - Trienzyme, Pankreatin, Mezim.

Du är intresserad av gräset, "vilket ger vatten från ansiktet och från kroppen som helhet"

Ställ frågan mer specifikt, vi kommer att tänka!

SUCCESSES och före kommunikation!

02/19/18 Elena

Hej Julia Evgenievna! Snubblat på din webbplats. Jag läste om andras problem, men bestämde mig för att fråga om min egen. Jag är 44 år gammal. Från femton år jag lider av blåsor. Till läkare jag inte överklagar länge. Förfarandet är ett. Jag betalar för ultraljudet, jag överför de betalda testerna (och urin och smuts). Läkaren skriver ut de följande antibiotika (som jag brukade dricka, stoppade sedan), verkar en stund och sedan i en cirkel. För många år sedan rådde min svärmor (även en läkare) att jag skulle dricka Paul-Palu. Jag kommer ihåg att det var nödvändigt att dricka det noggrant, men jag kommer inte ihåg hur. Jag kom inte ihåg om blåsor i fyra år. De senaste två åren lever jag ständigt med honom. Han torterade. Kanske kan du säga något effektivt? Tack på förhand.

Och du analyserar orsaken till exacerbationer, Lena!

Oftast stannar denna hypotermi. På vintern är det därför nödvändigt att bära skor av äkta läder och päls. Detsamma gäller för kvinnor med kronisk blåsan. Blåsan och njurarna är termofila, därför är det nödvändigt att bära naturligt underkläder som inte kyler, men skyddar värmen.

Det är tillrådligt att återhämta sig med hela komplexet - örter inuti, örter utåt och allt i en varm eller halvhettig form med immunitetsstöd.

1,5 msk. Blanda häll 500,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Koka över låg värme eller kokande vattenbad, täckt, i 15 minuter. Ta bort och insistera timme. Stamma, pressa, upp till 500,0 ml. Drick 100,0 ml 5 gånger om dagen, hälften varm, före måltid. Kurs-3 veckor.

-1 msk. blanda häll 200,0 ml. vatten, koka, simma över låg värme i 15 minuter, insistera på 30 minuter. Stammen, gå in i grunden av poultice.

Basis - eller viskös korngröt, eller tjocka potatismos.

Anslut 50,0 ml tidigare beredda örttekoko och 100,0 g. gröt eller potatismos. Blanda väl, linda i linne eller pappersduk och lägg på puben och suprapubic området.

Gör det en gång om dagen, i 45-60 minuter, så att den inte svalnar - pannan bör vara exakt het men inte brinna. Kursen är 10 procedurer i rad, bättre för natten.

Vid slutet av kursen, gå på en långtidsmottagning Ortotosifona:

-1 tsk örter häll ett glas kokande vatten och låt svalna. Drick i små sippor på morgonen, under 3 månader utan paus.

Golvets golv innehåller kisel och används oftare vid mikrobiell eller urinsyra diatese.

Håll mig informerad, Lena, BRA LUCK!

12/06/17 Nina

Hej Julia Evgenievna!

Tack för ditt jobb! För några år sedan kunde min mamma stoppa och till och med minska myom på grund av dina örter! Nu behöver jag din hjälp.

Vid en rutinundersökning av en gynekolog blev jag diagnostiserad med fibroadenom i höger bröst. Storlek - 2,5 centimeter, sa att det inte är kritiskt, men du måste klippa.

Att göra en ultraljud, punktering, bekräftade att tumören är godartad. Men jag tror att du kan göra utan en operation! Vilka örter ska jag ta? Vad skulle du rekommendera i mitt fall?

Också en abdominal ultraljud hittade en cyste i njuren (0,9 cm), kalcit runt den och levern var något förstorad. Finns det något sätt att fixa det här?

Tack på förhand för ditt svar!

En tumör är alltid en minskning av antitumörimmunitet. Börja därför med organisationen av livsstil: Rätt näring med obligatorisk införande av skaldjur och jodhaltiga produkter (havskalk, tranbär, persimmon, feijoa, bovete och andra). Särskilt din lever behöver det. Signal att gå från stekt till bakad! Behöver gå, god natts sömn, för att undvika stress av något slag. Och lägg till det här gräset.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Stew över låg värme eller kokande vattenbad under ett lock i 15 minuter. Ta bort och insistera timme. Stamma, pressa upp, upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. Kursen är 2 månader. Örter utan dos ska tas i matskedar.

2. Selen Aktiv. Tabletter med vilken dos som helst, 200 mcg per dag. Kursen är 1,5 månader.

Smält 250,0 gram internt fläskgardis (eller kycklingfett) i en förvärmd ugn till 70 grader, tillsätt 50,0 gram pulveriserad Comfrey rot och gryta i 6 timmar, omrörning. Kyl och lagra salva i kylskåp. Före användning, extrahera önskad mängd i förväg för att värma den vid rumstemperatur. Applicera på tumörområdet 2 gånger om dagen. Kursen är 3 veckor, en paus på 10 dagar och upprepa.

Kontroll mammogram efter 1,5 månader.

Önskar dig lycka till och bli av med problemet!

11/16/17 Nina

Välkommen! Jag heter nina Jag är 22 år, höjd - 175 cm, vikt - 70 kg. Gynekologen diagnostiserade en serös cyste av vänster äggstock, 5 cm (en operation bör utföras). Är det möjligt att på något sätt bota allt detta med örter? Tack.

En cyste är inte bara en bubbla med en vätska, det är en sjukdom av tumörartad natur. Därför, om den växer snabbt, är operationen oundviklig.

Tune in för operation, prova fytoterapi, cysten är liten. Men gör inte plötsliga rörelser, undvik våldsam sex, låt inte förstoppning - det här är risken för att en cyste brister.

- 50,0 gram Borovoy livmoderblad, utan hakning, häll 500,0 ml högkvalitativ vodka, lämna i 3 veckor på en mörk plats, skaka ibland. Stamma, pressa under tepressen. Börja mottagning efter 2 veckor. Drick 25 droppar tre gånger om dagen, före måltider. Kursen är 2 månader.

2. Samla örter för att dricka.

Klipp gräset och frukterna jämnt upp till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm. Först mekaniskt, till små bitar, sedan på en kaffekvarn. Rör jämt.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Stew över låg värme eller kokande vattenbad under ett lock i 15 minuter. Ta bort och insistera timme. Stamma, pressa upp, upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kursen är 1,5 månader.

Örter utan dos ska tas i matskedar.

2,1. Bevattningssamling.

Rötter: Berggrund Saberworm - 1, Adams rott - 1 tsk, bärbär - 2. Blanda.

- 1 msk. blanda 400,0 ml vatten, koka upp, låt sova på låg värme i 15 minuter, insistera på 30-40 minuter. Stamma, pressa upp, upp till 400,0 ml. Bevattning kräver 150,0 ml varm lösning. Stänk genom alla regler, fyll på med en lösnings spruta eller en gummi päron med en volym på 200,0 ml. Ligga i badet på den smärtsamma sidan, böja benen och injicera lösningen i portioner, håll i vardera i 1-2 minuter. I slutet av proceduren suger du en bomullsgas tampong och lägger den över natten.

Bevattning sker från vilken dag som helst i cykeln, 12 gånger i rad, med försiktighet.

Undvik mig i vet, jag kommer att oroa dig för dig! :-)

11/14/17 Irina

Välkommen! Ultraljud av njurarna visade att det positiva symptomet hos de framstående pyramiderna klart framgår av den högra njuren.

Kanske något annat att dricka. Tack på förhand.

Jag tror att du har en verklig inflammatorisk process i njurarna. Bakterier kan orsaka det, och helt enkelt undertrycka det (se nedan).

Men nefrit kan vara en autoimmun glomerulonefrit) och då behövs speciella örter. Du har precis utsett sådan (Lespedetsa).

Reagerar mycket snabbt - glomerulonefrit är extremt farligt. Gör OAM och urin enligt Nechiporenko, mäta trycket och övervaka benens svullnad.

Och anslut nu till Lespeflan en sådan avgift. Samtidigt som vi väntar på analyser begränsar vi oss till tre örter, men de kommer att ta bort obehagliga fenomen: Eurasian ängar - 2, Kornblå blå - 1,5, Bearberry - 2.

Klipp gräset jämnt till 2-3 mm, blanda jämnt.

- 1 msk. Blanda häll 400,0 ml kallt dricksvatten i en timme, koka sedan och häll i en termos. Efter en timme, tryck och pressa väl. Drick 100,0 ml 4 gånger om dagen, före måltid, varma. Kursen är upp till testresultaten.

Din kod för snabba svar är gn.

11/09/17 Ilya

God dag! Jag är 29 år gammal, höjd - 165 cm, vikt - 46 kg. Sedan början av året är njurarnas förvärmning kronisk pyelonefrit hos båda njurarna, komplicerad av nephroptos av höger njure, 6-7 cm droppe. Det finns inga stenar, inget salt i njurarna, andra organ är bra (gjorde en ultraljud av hela bukhålan, njurarna, urinen, kvinnan + urografi).

På grund av njurarna är blåsan förmodligen ständigt förvärrad. Med jämna mellanrum blinkar temperaturen. Jag dricker Fitonefrol, bärbärare med jämna mellanrum, jag går till en osteopat för en visceral buksmassage, jag dricker mycket vatten, jag gör gymnastik med nefroptos.

Läkare kan verkligen inte hjälpa, de säger att behålla en diet, dricka örter, drick mycket vatten och det är det. De säger att gå ner i vikt, och jag har det här hårt - mycket svårt att gå ner i vikt. Jag har alltid en sådan vikt, jag har aldrig vägit mer än 50 kg.

Vänligen ge råd om hur man ska behandlas?

Plus, sedan årets början, en förvärring av sköldkörteln. Slutsats av doktorn: "Diffus giftig goiter med 0-1 grad, återfall. thyrotoxicosis 1, medicinsk euthyroidism, kroppsmassbrist ". Nu 10 månader dricker jag redan hormoner, för närvarande 5 mg tyrosol, 25 eutirox.

Senast analyser gjorda i augusti: T4 fri - 12, 63. TSH - 0.1. AT till TSH-receptorer - 4,80. Läkaren berättade för mig att dubbla dosen av euthyrox och tyrosolum, eftersom han anser att antikropparna går illa och på grund av detta kan ett återfall inträffa igen.

Sköldkörtel ultraljud är normalt, allt är i ordning, utan förstoringar och noder. Jag försökte öka dosen i september, som doktorn sa, men jag började igen att visa tecken på takykardi, särskilt efter att ha ätit. Snart kommer det att finnas ett år, när jag dricker dessa hormoner... Är det möjligt att ersätta hormoner med örter? Är det möjligt att behandla en sådan situation med mig?

Plus, nu på hösten har jag en hemsk kollaps, jag vill alltid bara ligga ner, inte flytta. Normal "försörjning" fungerar inte. Jag associerar allt med ovanstående sår... Men jag kan inte säga säkert...

Snälla berätta för mig hur man hanterar den här situationen. Tack på förhand!

God eftermiddag, Ilya!

Jag förstår och sympatiserar med dig. För dig är en vikt på 55 kg en modellstandard. Om du har gått ner i vikt under din sjukdom, strävar du inte efter att gå ner i vikt. När hormonerna återgår till normalt tar du automatiskt din vanliga form. För att hålla njurnivån måste du få 10 kilo. Dra bara ett bandage.

För att bedöma din hormonella status (för att lämna hormoner) är dina hormoner inte tillräckliga. Behöver T3 gemensamma, T3 St., T4 gemensamma och antikroppar mot TPO i dynamiken. Du borde ha dem.

Nu är T4 normalt, och TTG kommer att ligga bakom, det här är en egenskap av tyrosol.

Och urinprov behövs också: dålig, sista och urin bakposev.

Svaghet och ger sköldkörteln, och eventuell inflammatorisk process.

Jag väntar, Ilya, din kod SHIELD!

11/08/17 Tanya

Hej jag har ett problem. Jag har redan sex månaders blåsor, nästan en gång i månaden förefaller det. Hur kan jag återställa? Tack på förhand för ditt svar.

Uppenbarligen behandlade du inte eller bota inte akut cystitis. Men allt i dina händer. Nu måste vi försöka att bli helt av med denna sjukdom. Mycket nära livmodern, äggstockar, inflammation kan utvecklas där.

1. Börja med en enkel och effektiv mottagning. Ge upp före sommaren av syntetiska underkläder, speciellt tights. Alla syntetiska material har förmåga att kyla huden och håller inte värmen alls, vilket blåsan älskar väldigt mycket. Använd bara bomull, ull, llama, jämn bambu.

Överkolla inte fötterna, hitta insolesna med uppvärmning och var lugn över denna aspekt av behandlingen.

2. Lokal behandling ska vara kopplad till att dricka örter. Här kan du välja: torrvärme (varm tegel i en hink), phytoapplication, sit-down bad.

Klipp gräset jämnt till 2-3 mm, blanda.

- 2 msk. Blanda häll 500,0 ml kallt dricksvatten i en timme, koka sedan och häll i en termos i 1,5 timmar. Stamma, pressa. Drick 200,0 ml på morgonen och 100,0 ml 3 fler gånger om dagen före måltiden, hälften het! Kurs - 3 veckor.

Standardbeloppen är i matskedar.

2,1. Phytoapplication med samma gräs. Vik kakan kvar efter att den har töjts i en bomullsservett, fukt den lätt med varm buljong och sätt den på puben och suprapubic området (ovanför pubis med 3 fingrar). Skydda med mat eller plastfolie, fixa i en timme. Gör två gånger om dagen i 8-10 dagar.

3. Om sjukdomen började med feber och smärtsam urinering, skriv in Goldenrod i samlingen (1,5 msk).

Håll mig uppdaterad!

Skål, Tanya, före kommunikation!

09/25/17 Natalia

Jag appellerar till dig för första gången. Hjälp min mamma. Hennes namn är Claudia Antonovna, hon är 78 lei. Vi bor i Moldavien.

Hon lider mycket: hon har konstant sömnlöshet, höftled och ländrygg är mycket smärtsamma och frekvent inkontinens.

Huvuddiagnosen är andra grader arteriell hypertension, L 3-4 radikulopati, L 5-S, blandad blueton angioencefalopati, höger njurecyst, kronisk pyelonefrit, nedre extremitet osteoporos, tromboflebit i nedre extremiteterna.

Aspirinkardio, Ravel, Metoprolol, Enalapril, Diklofenak, Paracetamol, Valerianka.

Snälla hjälp med örtmedicin.

Låt oss försöka. Jag hoppas att nödvändiga örter är i Moldavien. Vi fortsätter alla förberedelserna och kombinerar dem med samlingen:

1. Tinktur Sabelnik myr för utomhusbruk.

- 100,0 gram krossade rötter eller stammar av Sabelnik häll 0,5 liter 40% alkohol eller vodka, nära tätt. Insistera 2 veckor på en mörk plats, skaka ibland. Stam och gnid i ömma leder 2-3 gånger om dagen.

Klipp gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, blanda.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Stew över låg värme eller kokande vattenbad under ett lock i 15 minuter. Ta bort och insistera timme. Stamma, pressa upp, upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger dagligen före måltider i små sippor. Kursen är 1,5 månader.

Daglig tryckövervakning från 3: e dagen för insamling.

Standardbeloppen är i matskedar.

3. Använd anestetikplåster: Voltaren, Versatis, Bonifen, Nanoplast, Zhong Bang-örter och andra.

4. Du har ett utmärkt tillfälle att minska moderns tryck genom att använda urladdningsprodukter (diuretik) dagar. Speciellt på vattenmelon.

Begränsa saltet till 1,5 gram per dag eller vilket är mycket bra för hjärtat, ersätt det med ett farmaceutiskt pulver av kaliumklorid.